Германски бренд, германска технологија – Отворен Foshan Kautex Maschinenbau Co., Ltd.!

На 14 април 2024 година, свеченото отворање на Foshan Kautex Maschinenbau Co., LTD.(во натамошниот текст „Фошан Каутекс“) се одржа во Шунде, Фошан.

Германија Kautex Maschinenbau System Co., LTD., фокусирана на развој и производство на системи за истиснување и дувачко обликување, е претпријатие со повеќе од 90 години историја, главно произведувајќи висококвалитетна опрема за истиснување и дувачко лиење што се користи во автомобилската индустрија. Индустријата за пакување за потрошувачи, индустријата за индустриско пакување и индустријата за специјални производи, која им служи на клиентите во повеќе од 100 земји и региони ширум светот.Од 1 јануари 2024 година продолжува поради стекнување наЏВЕЛ.

JWELL Machinery Co., LTD., г. He, Haichao претседател на Kautex Maschinenbau System GmbH, г. Fuan, претседател на асоцијацијата на индустријата за пластика во Гуангдонг, г. Zhou Quanquan, Foshan Kautex Maschinenbau Co., LTD., г. Cai Chun, Генералниот директор на Foshan Bakewell Intelligent Manufacturing Co., LTD., и други претставници на извонредни добавувачи присуствуваа на церемонијата на поставување на камен темелник.

На церемонијата, претседателот Фу во име на Здружението на индустријата за пластика Гуангдонг на отворањето на компанијата Фошан Каутекс изрази искрени честитки, пред неколку децении ја учиме Европа, сега се стремиме да направиме подобро, нека Европа да не научи!Следно,

Г-дин Леи Јун, финансиски директор на Kautex Maschinenbau System GmbH, г-дин Zhou Quanquan од Foshan Kautex, г-дин Teng Aihua, генерален директор на Dongguan JWELL Machinery, г. Fang Anle, генерален директор на Jiangsu JWELL Intelligent Technology Co., LTD. , и г-дин Cai Chun, генерален менаџер на Foshan Beckwell Intelligent Manufacturing, говореа соодветно.Искрени поздрави за отворањето на Foshan Kautex!

Конечно, г-дин Хе Хаичао, претседател на JWELL Machinery Co., Ltd. одржа говор во име на компанијата.Претседавач Тој ги поздрави и им се заблагодари на гостите кои присуствуваа на денешната церемонија на поставување камен темелник и ја запозна основната состојба на JWELL Machinery и German Kautex:JWELL машиниотсекогаш се придржуваше до духот на „трајни намери, напорна работа и иновација“ од своето основање, така што претпријатието продолжи да се развива во лидер во кинеската индустрија за машини за истиснување.Во моментов, компанијата поседува повеќе од 20 професионални компании за холдинг и има 8 производствени бази во Жоушан, Шангај, Сужоу, Чангжу, Хаининг, Фошан, Чужоу и Бангкок, Тајланд.

Германскиот бренд Kotex е длабоко ангажиран на кинескиот пазар веќе 30 години и има релативно комплетен систем на синџирот на снабдување и групи на клиенти во Кина, опслужувајќи ги високите корисници во различни индустрии.Денес, основањето на Foshan Kautex Maschinenbau Co., LTD., значи дека германскиот бренд Kautex во Кина повторно ќе полета.Компанијата JWELL има 45 години успешно искуство во индустријата за машини за истиснување на пластика.Приклучувањето на Kautex стана важен член на глобалниот изглед на JWELL Machinery.Како врвна марка на JWELL, Kautex продолжува да одржува независно работење.Ние: Германскиот бренд, германската технологија, германското управување со кинеското производство, ќе продолжиме да му служиме на кинескиот пазар, како глобален, разновиден тим на Каутекс, ќе продолжиме да работиме со клиентите и партнерите за да создадеме водечки промени и додадена вредност!

Конечно, во изведбата на лавовиот танц и звукот на тапаните и гонгите, г-дин Хе Хаичао, претседател на JWELL Maschinenbau Co., LTD., г. Фуан, претседател на асоцијацијата за пластична индустрија во Гуангдонг, г-дин Џоу Куанкван, Фошан Каутекс Машиненбау Ко. ., LTD., и г-дин Cai Chun, генерален менаџер на Foshan Bakewell Intelligent Manufacturing Co.,LTD., претседаваше со сечењето на лентата, најавувајќи го официјалното отворање на Foshan Kautex Maschinenbau Co.,LTD.!По церемонијата, претседавачот Хе Хаичао направи групна фотографија пред компанијата, а церемонијата на поставување на темелите беше полн погодок.

Свеченото отворање на компанијата Foshan Kautex заврши успешно, но темпото на компанијата JWELL никогаш не запира.Благодарам на секој гостин што дојде на местото на настанот и благодарност на секој пријател кој внимава и поддржуваЏВЕЛКомпанијата.

Во иднина, Foshan Kautex ќе продолжи да се придржува до принципот „клиентот на прво место, квалитетот на прво место“, постојано ќе се стреми кон извонредност и ќе обезбедува подобри производи и услуги за секој клиент.Веруваме дека со заеднички напори на сите, компанијата Foshan Kautex ќе воведе поблескаво утре!

图片1
图片2
图片3
Германски бренд, германска технологија - Отворен Foshan Kautex Maschinenbau Co., Ltd.!

Време на објавување: април-15-2024 година